Informatie over ROMEmusic en ROME:

Informatie betreffende componistenproject ROMEmusic:

Wat kan ROMEmusic voor u betekenen?

ROMEmusic componeert voor u een eigen single/ album naar al uw wensen.
Of het nou gaat om een pop-, dance-, rock- of zelfs een schlagernummer.
Uw wens is en blijft natuurlijk onze uitdaging!

Vervolgens kan de demo eventueel vocaal opgenomen, gemixt en
gemasterd worden door een audiostudio die voldoet aan uw eigen budget!
Kortom, u bepaalt zelf hoeveel de demo uiteindelijk mag gaan kosten.

Het product (zonder gebruik van externe audiostudio voor zang):
Een compleet arrangement met/ zonder Limburgs, Nederlands- of
Engelstalige tekst. De gemasterde productie wordt instrumentaal in
twee versies aangeleverd.
1 Een demoversie met zangmelodielijn te gebruiken voor repetities.
2 Een gemasterde versie zonder melodielijn te gebruiken voor liveoptredens.
Alle versies in MP3/ WMA of WAV formaat (afhankelijk van uw eigen voorkeur).

Uitgangspunt is en blijft dat ROMEmusic zo veel mogelijk muzikale vrijheid
krijgt in de productie. Heeft u zelf een melodielijn en/ of tekst bedacht,
dan dient u deze -bij voorkeur- in notenschrift aan te leveren.

***************************************************

Hoe gaat het in zijn werk???

Stap 1: maak hieronder uw keuze (prijzen zijn excl. BTW).
Kies uit een tape/karaoke of een live/band versie.

Prijzen (excl. BTW- vanaf 2012):
1 tape/karaoke versie zonder tekst (incl. mastering): 70 euro
1 tape/karaoke versie met tekst (incl. mastering): 110 euro

Stap 2: neem contact op met info@romemusic.nl en geef uw voorkeur
op a.d.h.v. titels van artiesten waar uw nummer mee mag worden vergeleken.
Het liefste a.d.h.v you tube (www.youtube.com).

Stap 3: ROMEmusic presenteert u binnen korte tijd een demo van 1 minuut.
Wanneer deze demo aan al uw wensen voldoet wordt de uiteindelijke versie
van uw nummer vervolgens gemixt, gemasterd en opgestuurd
via de post (of email).

**************************************************

Informatie betreffende formatie ROME:

Roy Meisters
composities/ arrangementen/ teksten en zang
(Keyboards + synthesizers)

ROME is een nieuw project dat gespecialiseerd is in electronische muziek.
ROME maakt gebruikt van synthesizerklanken en symboliseert
inspirerende muziek voor jong en oud m.b.v. diverse gastmuzikanten.
ROME haalt haar invloeden uit bands/ artiesten zoals Moby, Faithless,
Daft Punk, Air, Jean Michel Jarre, Vangelis en The Pet shop boys.
De muziek is een mix van electro, lounge en progressive trance.

**************************************************

NOG BEHOEFTE AAN MEER INFORMATIE?

ROME/ ROMEmusic
www.romemusic.nl
Tel: 0623374304
Email: info@romemusic.nl
KvK reg.nr: 50964518
BTW-nr: NL159215584B01
Rabobank nr: 1166.11.456
SENA reg.nr: 76143
NORMA reg.nr: 920656
BUMA-STEMRA rel.nr: 2134641

werkt o.a in samenwerking met:

GL-Productions
www.gl-productions.nl
Rijksweg Noord 75a
6131 CK Sittard
Tel: 0623092541
Email: info@gl-productions.nl
KvK reg.nr: 14099889
BTW-nr: NL085573735B02
Rabobank nr: 1034.61.760

**************************************************

Wie is ROMEmusic?

Roy Meisters -geboren op 24 juni 1977- staat bekend om zijn voorliefde voor experimentele muzikale uitstapjes.
Zijn muziek werd vooral bekend in 2000 toen hij met zijn eerste Limburgstalige band Effe get angesj begon op te treden door Limburg. Roy Meisters stond met Effe get angesj in de halve finale van het LVK, op het L1 Mooi Limburgs Muziek Festival, de grote Boetezitting te Venlo, halve finale van Mama’s Pride en zelfs op Nu of Nooit, waar de winnaar een plek krijgt op Nederlands grootste festival Pinkpop!

De voormalige single van Effe get angesj ‘Gank weg!’ van het album ‘Laot mer komme’ was lange tijd op vele Limburgse radiozenders te horen, bereikte de 4e notering in de Venlose Top 15 en werd tijdens het L1 Mooi Limburgs Muziekfestival uitgeroepen tot 1 van de de 52 beste en mooiste Limburgse liedjes van 2006. De B-kant van de single was het nummer ‘Fieste!’ Dit nummer bereikte in 2006 de halve finale van het LVK en in 2009 een hoge notering in de L1 top 1111 !

Met de formatie ROME werd in 2010 de single ‘Rest in peace’ uitgebracht en via www.songshop.nl werden bijna 150 downloads binnen 1 week geregistreerd!
In de jaren erna volgenden enkele schitterende albums zoals ‘Destination’, ‘Pien’ en het nieuwe album ‘Preservation’.
De albums zijn te verkrijgen via de meeste bekende online music stores!

Al meer dan 20 jaar is Roy met muziek bezig.
Begonnen in Born en nog steeds groeiende in Limburg.
Resultaat: diverse bereikte finaleplaatsen, vele uitgebrachte albums (waarvan de laatste albums zijn uitgebracht onder het eigen platenlabel), verzamelalbums, diverse singles en demo albums, veel airplay op landelijke radiozenders, TV-opnames voor dialectprogramma’s en optredens voor soms wel duizenden mensen!

Naast het feit dat Roy solo optredens geeft met zijn ‘100% Limburgs repertoire’ heeft Roy ook nog deelname aan diverse projecten, waaronder Kickdown (www.kickdown.nl), Greun Leech (www.greunleech.nl) en natuurlijk ROME (www.romemusic.nl).

Roy Meisters is tevens te benaderen als docent keyboard en componist voor al uw muzikale wensen!

Discografie ROMEmusic:

2001: Album Polkaholic (Effe get angesj – Scorpio studio)
2003: Single ’t Is carnaval (Effe get angesj – Scorpio studio)
2003: Album Berg op (Effe get angesj – Scorpio studio)
2004: Demo album Loester nao de wenjdj (Effe get angesj)
2005: Verzamel demo album (M)E.G.A hits (Effe get angesj)
2006: Album Laot mer komme (Effe get angesj – Scorpio studio)
2006: Single Midde in de nach (Effe get angesj – Scorpio studio)
2006: Verzamelalbum Vastelaovesvirus deil 8 (Label: Limbomusic)
2007: Single Horizon (Eigewies – Scorpio studio)
2007: Single Gank weg! (Effe get angesj – Scorpio studio)
2008: Live in Dug out! (Effe get angesj – GL-productions)
2009: Demo album Future (ROME)
2009: Single Dit is mijn leven (ROMEmusic – DOMIpublishing)
2009: Single Jij geeft me liefde (ROMEmusic – DOMIpublishing)
2009: Single Leave (ROME – DOMIpublishing)
2009: Single Limburgs volkslied mixed by DJ Ron v/d Beuken (ROMEmusic -L1)
2009: Verzamelalbum C.V Amstenrade (ROMEmusic – DOMIpublishing)
2010: Single Op weg naar jou (ROMEmusic – GL-productions)
2010: Single Mijn dromen (ROMEmusic – GL-productions)
2010: Single Zit bie de pakke neet neer (ROMEmusic)
2010: Single Laat me niet meer alleen (ROMEmusic)
2011: Single Angelina (ROMEmusic)
2011: Single Voorbij (ROMEmusic)
2011: Album Allein (ROMEmusic – GL-productions)
2011: Single 55 jaor (ROMEmusic – GL-productions)
2011: Single Keeping secrets (ROMEmusic)
2011: Single Let your colours fill the sky (ROMEmusic)
2011: Album New Life (ROME) – (Label: DOMIpublishing)
2011: Single Flowers (ROME) – (Label: DOMIpublishing)
2011: Single Inside my dream feat. Jessica (ROME) – (Label: DOMIpublishing)
2011: Single Rest in peace feat. Mirabelle (ROME) – (Label: DOMIpublishing)
2011: Single Sjpiet (ROMEmusic)
2011: Single Multicultu vastelaovend (ROMEmusic)
2011: Single If you can’t love me too (ROMEmusic)
2011: Single Nooits verteld (ROMEmusic)
2011: Single: Misdaon (ROMEmusic)
2011: Demo Op het dak (ROMEmusic)
2011: Demo Pepernoten bakken (ROMEmusic)
2011: Single Ut allersjiekste pekske (ROMEmusic – DOMIpublishing)
2011: Single Save your best love (ROMEmusic – RickyLeemusic)
2011: Single Angesj/ Hei lekker prie (ROMEmusic – DOMIpublishing)
2011: Album Rebirth (ROME) – (Label: DOMIpublishing)
2011: Single Wiebele (ROMEmusic – GL-productions)
2011: Single Hutje op de wei (ROMEmusic – DOMIpublishing)
2012: Album First Approach (ROME) – (Label: ROMEmusic)
2012: Single High on the wings of love (ROMEmusic)
2012: Single Live your life (ROMEmusic – Marinellamusic)
2012: Single Release me (ROMEmusic)
2012: Single Hand in Hand (ROMEmusic – Marinellamusic)
2012: Single Virus van de vastelaovend (ROMEmusic – Marinellamusic)
2012: Single Dan duuj mer op delete (ROMEmusic)
2012: Single Zjwart (ROMEmusic – GL-productions)
2013: Single Greun Leech remix (ROMEmusic – GL-productions)
2013: Album Destination (ROME) – (Label: ROMEmusic)
2014: Mini EP Pien (ROME) – (Label: ROMEmusic)
2014: Album Pien (ROME) – (Label: ROMEmusic)
2015: Album Preservation (ROME) – (Label: ROMEmusic)